Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
23.11.2023 u 20:05
0

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Šabaz Nejpir igra protiv Armanija?

Pomenuti plejmejker propustio je mečeve sa Olimpijakosom i Mornarom

Košarkaši Crvene zvezde u petak dočekuju Armani u okviru 10. kola Evrolige, a treninzima tima vratio se Šabaz Nejpir. Ovaj podatak je od velike važnosti za četu Janisa Sferopulosa, posebno zbog činjenice da plejmejker slovi za jednog od najboljih igrača tima.

Nejpir se povredio na utakmici sa Fenerbahčeom posle duela sa Tajlerom Dorsijem, pa je parket napustio posle minuta igre.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Košarkaš se brzo oporavio od povrede prsta

On je zbog toga propustio mečeve sa Olimpijakosom i Mornarom, a kako javljaju mediji Nejpir je danas trenirao sa ekipom i postoji mogućnost da se nađe u sastavu za meč sa Armanijem.

Ipak, konačnu odluku o tome doneće strateg tima Janis Sferopulos.

Podsećanja radi, van stroja su još i Adam Hanga i Branko Lazić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter