Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
23.11.2023 u 19:06
0

„NOVAK JE VIŠE OD DOBROG IGRAČA“: Hrvat koji je „trenirao“ Đokovića navija za Srbiju u Malagi – izneo i svoju prognozu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i reprezentacija Srbije trenutno se nalaze u Malagi, gde će se na Dejvis kupu boriti za trofej. Nekadašnji trener Đokovića hrvatski stručnjak Mladen takođe je otišao u Španiju, a sada je otkrio svoja očekivanja od srpskih tenisera.

Oči teniske javnosti usmerene su ka Malagi, gde se trenutno nalazi i Novak Đoković, koji će se sa reprezentacijom Srbije boriti za trofej na Dejvis kupu.

Na ulicama španskog grada sreo Mladena, koji je u jednom trenutnu, na kratko, bio Novakov trener.

– Gledao sam Novaka 2006. godine protiv Fernanda Gonzalesa. Tada, vodio je 2:0, a onda je kiša prekinula i onda je nastavio da igra. Posle, usledilo je 2:2. Kada se vratio posle prekida, vikao sam: Prestani da igraš tako, igraj felšove“ i on je igrao felšove i dobio utakmicu. Kasnije je došao do mene i dao mi peškir.

Izneo je i svoja očekivanja.

 Pobeda Novaka i Đerea – istakao je Mladen, pa dodao:

SENZACIJA! Evo s kim igra Srbija u polufinalu Dejvis kupa ako Nole i ekipa pobede Britance

Došli su ljudi sa Balkana. Novak je internacionalan. On je čovek i van svega je. Novak nije samo dobar igrač, on je dobar čovek.

Govorio je o tome i kako se našao na rođendanu Rafaela Nadala.

 Bio sam na Nadalovom rođendanu 2005. godine, na Šanzlelizeu. Prijatelj mi je bio glavni šef u piceriji. Došli smo tamo, ja sam imao jednu super sliku Nadalovu koju sam hteo da mu poklonim. Ja sam mu poklonio, a oni su nas pozvali da popijemo sa njima piče. Pitali su nas i da li smo sutra tu i da li imamo karte, ali ja i žena nismo mogli da ostanemo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter