Izvor: 24sedam
30.01.2024 u 13:10
0

DOUŽER ODUŠEVIO NAVIJAČE: Sad će ga još više poštovati

Amerikanac je navijače kupio odavno, ali ovaj potez nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Košarkaši Partizana danas su krenuli na put u Monako, gde ih očekuje gostovanje istoimenoj ekipi, a taj susret na programu je u sredu od 19 sati.

Crno-beli su se rano jutros okupili na dobro poznatoj lokaciji, a pred medije je stao Pi Džej Doužer i pokazao interesantan autfit. Naime, Amerikanac je za put obukao crni duks, koji je imao i posebnu sliku.

LEGENDA BOKSA PREŽIVELA ATENTAT I KLINIČKU SMRT: Ovaj pevač ga je prevario za pola miliona

Radi se o zakucavanju Amerikanca na kultnoj utakmici na Tašmajdanu. Tek što je Doužer stigao  u Beograd, Partizan je ugostio Fuenlabradu na otvorenom terenu. Na stadionu Tašmajdan tom prilikom je priređen pravi spektakl, kada je i nastala kulta fotografija Doužera koji zakucava, dok su u pozadini vatrometi i baklje.

Pokazao je Amerikanac privrženost crno-belima na mnogo načina, ali pre svega zalaganjem i igrom na terenu. Međutim, ovaj potez nešto je što navijače sigurno neće ostaviti bez komentara, a pokazuje i koliko mu je značajan taj detalj sa kultnog Taša!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter