Izvor: direktno
30.01.2024 u 08:31
0

NBA ŠAMPION OTIŠAO STRANPUTICOM: Rondo završio iza rešetaka

Ražon Rondo, proslavljeni NBA as, uhapšen je u Indijani zbog nezakonitog posedovanja vatrenog oružja, pribora za drogu i marihuane, prenosi "Wdrb.com", koji je kao izvor naveo i najpoznatiji NBA insajder Adrian Vojnarovski.

– Rondo je zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja od strane policije, a policajac je nanjušio marihuanu, što je izazvalo pretragu automobila, u kom su pronađeni poštolj, marihuana za ličnu upotrebu, kao i pribor za drogu – naveo je portparol Policije Indijane Stiven Vajls. On je odveden u zatvor okruga Džekson posle toga, nakon čega je odmah položio kauciju.

PRESLATKA SCENA IZ DENVERA: Hit reakcija Jokićeve ćerke kad je videla sebe na TV-u (VIDEO)

Sve optužbe protiv Ronda su prekršajne, a njegov advokat nije bio dostupan za komentar.

Rondo je tokom koledž karijere igrao za Kentaki, a u bogatoj NBA karijeri koja je trajala 16 godina igrao je za Boston, Dalas, Sakramento, Čikago, Nju Orleans, Los Anđeles Lejkerse, Atlantu, LA Kliperse i Klivlend, gde mu je 2022. godine bio poslednji NBA angažman.

Dva puta je bio šampion NBA lige, četiri puta je učestvovao na Ol-staru i imao je brojna individualna priznanja kao najbolji asistent, kradljivac loptu, član defanzivne petorke… U čitavoj NBA karijeri prosečno je beležio 9,8 poena, 7,9 asistencija i 4,5 skokova po meču.

Ovo mu nije prvi problem sa zakonom, jer ga je 2022. godine njegova žena prijavila, nakon što je pretio da će je ubiti, tada je takođe imao pištolj, lomio je sve po kući… Rondo je nakon toga dobio zabranu prilaska, a naređeno mu je i da preda vatreno oružje. Slučaj je kasnije završen dogovorom dve strane van suda.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter