Izvor: b92
25.04.2024 u 20:59
0

VELIKE VESTI ZA JOKIĆE: Da li Jokićeva braća mogu na tribine u Los Anđelesu?

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige

Nikola Jokić bi uprkos incidentu koji su izavala njegova braća u drugoj utakmici mogao da ima podršku sa tribina.

Američki mediji su prethodnih dana pisali da je pokrenuta istraga povodom napada Strahinje Jokića na jednog gledaoca u „Bol areni“, oglasila se i policija, kao i osoba koja je telefonom zabeležila detalj napada, međutim, kako najstariji Nikolin brat (još) nije sankcionisan ne postoji prepreka da bude na tribinama u Los Anđelesu.

Policija i dalje sprovodi istragu, preneo je portal „TZM“, ali ne vodi se bilo kakav krivični postupak tako da bi Strahinja, zajedno sa bratom Nemanjom, mogao da se nađe u „Kripto.kom“ dvorani u Kaliforniji.

„U ovom trenutku nema policijske zabrane i deluje da je Strahinja bezbedan i što se tiče NBA lige,“ preneli su mediji iz Sjedinjenih Država.

Srpski košarkaš se nije oglašavao o incidentu.

Treći duel u Los Anđelesu počinje u 4 sata.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter