Izvor: Kurir
18.04.2024 u 07:24
0

VREME JE ZA ODMOR: Hoksi doživeli KATASTROFU u Čikagu!

Vreme je za odmor! Završena je sezona za srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Košarkaši Atlante doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju od Čikago Bulsa 131:116 i tako ostali bez šanse da se kroz plej-in domognu 8. pozicije i mesta u plej-ofu NBA lige.

Hoksima, koji se trenutno nalaze u očajnoj formi, nije pomogao ni odličan učinak srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića koji je na ovom meču zabeležio 21 poen, pet skokova i četiri asistencije.

Čikago će se za osmo mesto boriti protiv Majamija, koji je posle dramatične završnice doživeo poraz od Filadelfije.

KAD REALNOST LUPI ŠAMAR ZVEZDI I PARTIZANU Dirigent bez orkestra i orkestar bez dirigenta

Od samog starta meča Čikago je nametnuo svoj ritam i kontrolisao dešavanja na terenu. Raspoloženi igrači Bulsa u prvoj deonici ubacili su Hoksima čak 40 poena i stigli do velike prednosti. Uspela je Atlanta da se trgne u nastavku i smanji zaostatak do poluvremena (73:67), međutim, u trećoj deonici Čikago ponovo ubacuje u brzinu i pravi nedostižnu prednost.

Bulse sada očekuje okršaj sa Majamijem, a pobednik tog meča izboriće plasman u plej-of u kom ga čeka najbolji tim Istoka, ekipa Bostona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter