Izvor: Happy BSC Portal
13.11.2023 u 08:20
0

ISTINA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Kako je odabran Aleksa Avramović (VIDEO)

Trener Partizana očekuje velike stvari od plejmejkera u novoj sezoni.

Trener Partizana Željko Obradović pričao je posebno o zvezdi reprezentacije Srbije sa poslednjeg Mundobasketa, Aleksi Avramoviću, od koga ima velika očekivanja i u Partizanu ove sezone.

@sporthustlee #partizan #zeljkoobradovic #madar #biznis #aleksaavramovic ♬ original sound – Sport Hustle

Obradović ističe da je Aleksin uspon krenuo kada je premešten sa pozicije dva na mesto plejmejkera, a to je prepoznao i selektor Svetislav Pešić.

– Zoran mi je doneo spisak i mi smo gledali, naprimer, ako mi verujete 20 plejmejkera, ja sam izabrao ovog dečka. Zašto? Zato što on ima 21 godinu zato što ja mislim da je on neko ko uživa igrajući košarku zato sam ja insistirao i uspeo da ubedim malog Aleksu Avramovića da dođe, zato što je isto to – rekao je Obradović i dodao:

PARTIZAN – IGOKEA: Šokantan poraz Partizana u Areni

– Isto sam hteo da napravim tim sa igračima koji su gladni uspeha, koji su željni košarkaške igre i koji uživaju u košarkaškoj igri. Zak Ledej mi je pokazao na prvom treningu da je takav dok su svi ostali igrači mladi, ovi drugi su nešto iskusniji i ja mislim da je to izvanredan spoj onoga što sam ja želeo – zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter