Izvor: HappyBSC
21.09.2020 u 10:39
0

JOKIĆ JE TERMINATOR! PROGOVORIO O DEJVISOVOJ TROJCI: Imao sam osećaj da će lopta ići preko ruke

Lejkersi su pobedili u finalu Zapada NBA lige trojkom popularnog „Obrve“ u poslednjoj sekundi sa dva prema nula. 

Dejvis je veličanstvenu utakmicu završio sa 31 poenom i devet skokova, dok je Jokić ubacio poen manje i iako je izgledao snažno i kao da naleđima može nositi čitav tim nije uspeo da preokrene meč. 

Sirena i trojka Dejvisa bili su šokantni za sve a posebno za srpskog asa koji je dao i više od svog maksimuma. On je  imao  osećaj da će trojka  Dejvisa  preko ići njegove ispružene ruke i sve što je mogao je da se pogrbi i stavi ruke na kolena dok su Lakersi slavili u nedelju.

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

 – Bila je greška u komunikaciji. Čim je uputio šut znao sam da će pogoditi –  rekao  je Jokić  za poslednji napad u kome je Dejvis dao trojku.

Fantastičan košarkaš nije krio da se i ranije dešavalo da Nagetsi u finišu ispuste pobedu u poslednjim sekundama

Košarkaši Nagetsa su ispisali istoriju s obzirom an to da su drugi put za redom u NBA sezoni savladali zaostatak od 3:1

Ono šti je posebno interesantno je da je ova ekipa prvi put pokušala da se vrati iz minusa  od 2:0 umeđu sedam najboljih.

Nikola Jokić je dobio sve pohvale i smatraju ga pravim terminatorom. 

Oog puta nije imao šansu da preokrene meč u korist svoje ekipe, ali u narednoj sezoni daće takođe svoj maksimum i možda doći do trona. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter