Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
09.12.2023 u 10:07
0

JOKIĆ NAS NIJE NAVIKAO NA OVO: Denver ne može da se sastavi (VIDEO)

Košarkaši Denvera zabeležili su i treći uzastopni poraz, a Nikola Jokić još jednu utakmicu sa puno promašaja.

Nagetsi su izgubili od Hjustona rezultatom 114:106, najviše zahvaljujući katastrofalnoj trećoj četvrtini u kojoj su primili 40 poena.

Pokušala je ekipa iz Kolorada da se nekako izvuče i poslednju deonicu je rešila u svoju korist rezultatom 32:22, ali prevelika šteta je bila načinjena.

Jokić je na prethodnoj utakmici postavio svoj negativni rekord, a nije preterano bolji bio ni protiv Roketsa, kada je reč o šutu iz igre. Meč je završio sa 23 poena, 16 skokova, pet asistencija i dve blokade.

Iz igre je pogodio devet od čak 26 šuteva, što je prilično nisko za njegove standarde.

Džamal Marej je dodao 21 poen uz pet skokova, a Majkl Porter Junior 20 uz osam skokova.

Najefikasniji u Hjustonu bio je Fred VanVlit sa 26 poena, Džejlen Grin je dodao 25, Alperen Šengun 17, a Dilon Bruks 16 poena. Boban Marjanović nije ulazio u igru.

POLUVREME ZA PAMĆENJE: Bogdanović odigrao maestralno, nastavio nestvaran niz

Posle tri vezana poraza Denver je sada na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa učinkom od 14 pobeda i devet poraza, dok je Hjuston na učinku od 10 trijumfa i devet izgubljenih utakmica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter