Izvor: Happy BSC Portal
09.12.2023 u 08:09
0

MOJ JUNAK SE ZOVE ŽELJKO: Mališan napisao sastav u školi, dobio peticu, a ima i jednu želji (FOTO)

Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju Milano u krcatoj "Štark areni", posle velikog preokreta sa 82:69 i tako posle trijumfa nad Panatinaikosom i Monakom, vezali i treći trijumf u Beogradu.

Otkada je na klupu crno-belih seo Željko Obradović, Partizan je doživeo pravi procvat u evropskoj košarci. Crno-beli su prošle godine bili na pobedu od fajnal-fora, a sada imaju dobar skor od sedam pobeda i šest poraza.

Sve ovo, oduševilo je jednog dečaka, čiji je sastav osvanuo na društvenim mrežama. Jednog mališana je napisao sastav koji je posvetio svom omiljenom treneru Željku Obradoviću i klubu za koji navija, Partizanu.

EMOTIVNE SCENE U ARENI: Žoc je video nju na parketu i odmah joj pritrčao u zagrljaj (FOTO/VIDEO)

Trenutno, nije poznato ime dečaka koji je napisao sastav, ali se sa sigurnošću može reći da jako voli Željka Obradovića.

– Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se „Povratak šampiona“. Moj junak se nalazi u ovoj knjigi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročiko ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti – napisao je mališan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter