Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
08.12.2023 u 09:40
0

EMOTIVNE SCENE U ARENI: Žoc je video nju na parketu i odmah joj pritrčao u zagrljaj (FOTO/VIDEO)

Najemotivnije scene posle trijumfa Partizana nad Armanijem.

Partizan je napravio seriju u drugom poluvremenu meča sa Milanom o kojoj se se dugo pričati. Evropska elitna košarka ne pamti takvu dominaciju!

Naime, crno-beli su u jednom momentu bili u seriji 31:4. Gubili su izabranici Željka Obradovića tokom većeg dela meča, ali su uspeli da se „dovedu u red“, preokrenu rezultat i na kraju ostvare veoma važnu pobedu pred svojim navijačima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

Naime, legendarni Željko Obradović je nakon spektakularnog meča ugledao svoju suprugu, a fotoreporteri uspeli su da zabeleže predivnu fotografiju:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Nakon meča, u beogradskoj „Štark areni“ viđene su vrlo emotivne scene, a u glavnoj ulozi našao se najtrofejniji trener evropske košarke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter