Izvor: klix.ba
12.05.2020 u 22:42
0

KAKO BI SADA IZGLEDALA REPREZENTACIJA JUGOSLAVIJE Španski list je napravio balkanski Dream team!

S vremena na vrijeme novinari se vole „zaigrati“ i praviti kako bi izgledale sportske reprezentacije Jugoslavije da je bivša zajednička država opstala.

Danas je jednu takvu analizu napravio španski list Marca koji se bavio košarkaškom reprezentacijom hipotetičke Jugoslavije 2020. godine.

„Rat je doneo kraj velike pobedničke balkanske države. Jugoslavija se raspala na više malih zemalja. One su osvajale medalje, ali nikada više onako kao kad su bile ujedinjene“, stoji u Marcinom opisu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

UNUK MU JE POBIO PORODICU Dedi oduzeli pušku, i on hteo da ubije svoju ženu!

DAN KAD JE SVET ODAHNUO Uhapšen najveći nacistički zločinac (VIDEO, FOTO)

Deca će u Srbiju moći bez testa na koronu

CECA OTVORENO O ČEDI: Oprostila sam mu sve, a Bog će da sudi!

POJAČANJE! Kristina Iglendža novo lice Happy TV!

Španci se potom pitaju „koliko bi daleko košarkaška reprezentacija Jugoslavije otišla da ta država postoji još uvek?“

„Kada vidimo kakvim talentom bi raspolagala, odgovor koji se nameće je: zastrašujuće daleko“, piše Marca.

A ko bi igrao za imaginarnu Jugoslaviju 2020?

Poziciju organizatora igre bi činili Miloš Teodosić, Vasilije Micić i Goran Dragić. Radi se o dve legende i trenutno najboljem organizatoru igre u Evropi.

Bekovi i krila su „neiscrpna ofanzivna moć koja bi razbila odbranu bilo koje reprezentacije na svetu“, a to su Bogdan Bogdanović, Bojan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Poseban pasus je odvojen za Luku Dončića, u ovom trenutku najboljeg evropskog igrača. „Njegov talent, kvalitet i svestranost čine ga igračem koji pokriva bilo koju od vanjskih pozicija, a njegov napadački arsenal je nezaustavljiv“.

OVO MORATE ZNATI

PODLOST BILA GEJTSA Sklonio svoju decu, a našu hoće da čipuje

NEVEROVATNO! NOLE PRIZNAO DA NE JEDE PO 16 SATI VEĆ GODINU I PO DANA!

NAJNOVIJI PODACI MINISTARSTVA ZDRAVLJA O KORONA VIRUSU: Preminule dve osobe, 67 pozitivno

Vuhan planira da testira svih 11 miliona stanovnika na Kovid

Što se tiče igrača pod košem, i tu bi Jugoslavija bila dominantna.

Nikola Jokić je „igrač kojeg je u NBA ligi nemoguće čuvati“. Uz njega tu su i Dario Šarić, Boban Marjanović, Nikola Milutinov i Bojan Dubljević.

Zanimljivo, novinar Marce je stavio Milutinova i Dubljevića u sastav pre našeg Jusufa Nurkića i Crnogorca Nikole Vučevića koji su velike zvezde svojih ekipa u NBA ligi.

Na kraju teksta zaključuje se da bi „ovih 12 košarkaša svaku reprezentaciju na svetu dovelo u nevolje, uključujući i američki Dream Team“.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter