Izvor: Happy BSC
13.01.2021 u 08:17
0

PORAZ SRPSKIH IGRAČA: Gosti iz San Antonija stigli do trijumfa

Srpski igrači nisu imali razloga za zadovoljstvo u noći između utorka i srede pošto su doživeli poraze. Nikola Jokić je sa Denverom nije uspeo u Bruklinu da se izbori sa Kevinom Durentom, dok su Oklahoma i Aleksej Pokuševski ponovo bili “dobri“ domaćini pošto su gosti iz San Antonija stigli do trijumfa.

NAJVAŽNIJE DANAS:

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

Usvojena rezolucija o razrešenju Trampa

DANAS JE PREPODOBNA MELANIJA: Vernici joj se mole za spas od teškog života i bede

Denver Nagetsi imali su na poluvremenu protiv Bruklin Netsa sve u svojim rukama, 16 poena prednosti na velikom odmoru i raspoloženog Nikolu Jokića, ali je tim iz Kolora sve prosuo u drugom poluvremenu, tačnije u trećoj četvrtini koju su Netsi dobili sa 16 poena prednosti i tak ostigli u egal pred poslednju četvrtinu u kojoj su uspeli da naprave potpuni preokret i stignu do pobede zahvaljujući Kevinu Durentu. Durent je meč završio sa 34 poena i 13 asistencija, dok mu je najbliži Keris Levert sa 20 poena. Nikola Jokić je postigao 23 poena uz 11 asistencija, osam skokova i sedam ukradenih lopti, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu Nagetsa koji su bili bez pomoći Majkla Portera Juniora koji je zaražen koronom. Vil Barton postigao je 22 poena u Denveru, a Džamal Marej dva manje.

U gostima još i nekako, ali na domaćem terenu Oklahoma Siti Tander ne uspeva da dođe do pobede. San Antonio Sparsi naneli su četvrti poraz Tanderima kod kuće, a ispostavilo se da su meč prelomili u drugoj četvrtini kada su stekli osam poena prednostiv koje Oklahoma nije uspela da nadoknadi iako je zapretila par puta. Loni Voker je sa 24 poena predvodio Mamuze, a Keldon Džonson je postigao 18. U Oklahomi je sa 20 poena najefikasniji bio Šaj Gilgus Aleksander, a 16 je postigao Hamidu Dijalo. Aleksej Pokuševski postigao je četiri poena uz pet skokova za 16 minuta u igri.

Los Anđeles Lejkersi nisu imali težak posao protiv Hjuston Rokitsa pošto su već posle prve četvrtine imali prednost 35:14, pa su Jezeraši posle toga samo održavali prednost i kontrolisali utakmicu. Lebron Džejms je sa 26 poena predvodio Lejkerse, a Entoni Dejvis je dodao 19. Kristijan Vud je sa 18 poena bio najefikasniji u Hjustonu, dok je Džejms Harden koji žarko želi trejd postigao 16.

REZULTATI:
Filadelfija – Majami 137:134 (posle produžetka)
Bruklin – Denver 122:116
Klivlend – Juta 87:117
Hjuston – LA Lejkers 100:117
Oklahoma Siti – San Antonio 102:112
Golden Stejt – Indijana 95:104

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter