Izvor: happy bsc
12.01.2021 u 22:17
0

VAŽNA POBEDA IGOKEE U LAKTAŠIMA! Savladan LIMOŽ! Dodik pratio utakmicu od kuće!

Košarkaši Igokee iz Laktaša, u petom kolu Fiba lige šampiona, u veoma dobroj utakmici, zasluženo su pobedili Francuski Limož 76:73.

U ovu utakmicu, Igokea je ušla kao favorit i od samog početka je imala  prednost nad dobrom ekipom Limoža.

U poslednju četvrtinu, Igokea je ušla sa 7 poena prednosti, a onda se dogodilo neočekivano.

NAJVAŽNIJE DANAS:

OSUĐEN NA 15 GODINA ROBIJE! Pao u stanu sa TAKSISTOM i VOJNIKOM: Isplivali detalji

UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Pronađeno telo muškarca u šupi

HOROR U KRUŠEVCU: Pripadnik Gorske službe spasavanja pronašao telo muškarca

Limož je uspeo da prednost Igokee smanji i napravi razliku plus 5 poena za Limoz.

Na terenu se igrala veoma dobra košarka dva jaka tima, gde su se napadi smenjivali i bilo je neizvesno bukvalno do posljednjeg sekunda.

Ekipa Igokee pokazala je kvalitetnu igru sa protivnikom kakav je Limož i utakmicu privela kraju i zasluženo pobedila rezultatom 76:73.

Ovo je treća pobeda Igokee u FIBA liga šampiona, a trener Dragan Bajić, zadoljan je igrama Igokee, jer raspored utakmica zbog korone i povrede igrača, prave probleme Igokei, koja se uspešno takmiči uporedo i u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

BEJBI BUM: U jednoj opštini u Srbiji rođeno za četvrtinu više beba nego 2019. godine

RHMZ NAJAVIO ŠOK TEMPERATURE: Izdato UPOZORENJE uoči Svetog Jovana!

ZAPALILO SE PET AUTOMOBILA U POŽARU NA VRAČARU: Jezive SCENE

Happy ekskluzivno saznaje, ovu veoma važnu i dobru utakmicu, u njegovoj kući, preko TV ekrana, pratio je i Milorad Dodik, Srpski član Predsedništva BiH,  jer se još uvek kod kuće oporavlja od korone, koju je uspeo da pobedi.

Milorad Dodik je pre bavljenja politikom, dugo igrao za Igokeu i ljubitelji košarke ga pamte kao specijalistu za trojke.

U Igokei najefikasniji su bili Karmajkl, Atić i Klemens, a  Lang u ekipi Limoža.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter