Izvor: kurir.rs
07.12.2023 u 10:09
0

ŠTA MU BI?! Trener Meloun u ŠOKU zbog Jokića

Trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, izneo je svoje utiske posle poraza tima koji vodi od LA Klipersa (111:102), a dotakao se i slabije partije Nikole Jokića.

Meloun je prvo pohvalio iskusnog Redžija Džeksona.

– Morate da pohvalite Reždija Džeksona. Ne mogu da iskažem dovoljno komplimenata. Samo pogledajte njegove brojke ove sezone i u poslednjih pet. Njegova efikasnost u duelima sa Jokićem i Deandreom Džordanom u pikenrolu. U smislu šuta. Ne mogu da budem ponosniji na Reždija i to kako je igrao, bilo da je ulazio umesto Džamala ili počinjao. Ako je Džamal spreman, onda je u redu. Ako nije, naći ćemo način da se takmičimo i bez njega – rekao je trener Nagetsa, pa se posvetio Jokiću:

– Pokušao je 32 puta i imao je samo dva slobodna bacanja, oba u poslednjoj četvrtini. Šutirao je mnogo puta iz svojih pozicija. Nikada ranije nisam video da je pogodio samo devet od 32.

JOKIĆU BAŠ NIJE BIO DAN: Zlatni košarkaš se ozbiljno ispromašivao (VIDEO)

Zatim je zaključio da čitav tim nije bio na potrebnom nivou.

– Jednostavno nismo dovoljno dobri. Ja nisam bio dovoljno dobar ove večeri. I tim isto tako. Bila je to čudna utakmica, odigrali smo sjajno na početku, onda je druga bila vrlo loša. To je drugi put u poslednja dva meča da smo imali potpuni užas od druge četvrtine, da budem iskren. Moramo to da sredimo. Ove večeri nismo bili dobri, ali bićemo bolji sledeći put – zaključio je Majk Meloun.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter