Izvor: Tanjug
14.12.2022 u 18:22
0

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović zadovoljan prikazanim protiv Žalgirisa: „Odigrali smo dosta dobru utakmicu, a meni je bila odlična!“

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Žalgirisa u 13. kolu Evrolige.

„Crveno-beli“ su u Beogradu savladali litvanski klub 77:73.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Rekao sam pre utakmice da će ovo biti težak meč. Dosta važnije je da su moji košarkaši to razumeli. Drugo, imali smo strpljenje, mislim da je Žalgiris najbolji tim u Evroligi kada je reč o rešavanju napada u poslednjih deset sekundi“, izjavio je Ivanović na konferenciji za novinare.

On je pohvalio košarkaše Žalgirisa i istakao da je litvanski klub odigrao dobru odbranu.

„Mislim da smo bili na nivou, ali Žalgiris je dokazao da je snažna ekipa i da igraju izvanrednu odbranu. Imaju svoje, litvanska škola, ne gledaju svoje. Svi mogu da pogode, imaju pleja koji pogađa i koji organizuje igru. Odigrali smo dosta dobru utakmicu, a meni je bila odlična“, dodao je trener Crvene zvezde.

NOVI TRIJUMF „CRVENO-BELIH“ Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Žalgiris 77:73 u 13. kolu Evrolige!

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza bio je najefikasniji na meču sa 27 poena, dok je Nemanja Nedović dodao 21.

„Nemojmo da zaboravimo druge košarkaše i njihov učinak na terenu. Hasan Martin je odigrao dobro, imao je dve-tri akcije kada je uspeo da uhvati skok, iznudi faul. Igrač je koji je bolji nego što je bio, ali je daleko od onoga što može da bude“, zaključio je Ivanović.

Crvena zvezda će u narednom kolu u Beogradu igrati sa italijanskim Armanijem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter