Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 10:06
0

USPEŠNA NOĆ NAŠIH U NBA Bogdanović izrešetao Pejserse, Pokuševski stao na korak od tripl-dabla (VIDEO)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je jedan od najzapaženijih na terenu u pobedi svoje Atalante nad Indijanom 132:123. Više nego uspešno veče imao je i Aleksej Pokuševski čija Oklahoma je pobedila Portland rezultatom 134:131.

Bogdanović je meč završo kao najbolji strelac u obe ekipe. Pogodio je pet trojki od ukupno 29 poena, a zabeležio je i pet skokova od čega tri u napadu. Tako je Atalanta došla do 38. pobede i trenutno se nalazi na 10. mestu NBA lige sa porazom više i trijumfom manje od osmoplasiranih Bruklin Netsa koji se nalaze na mestu koje vodi u plej-of

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pored Bogdanovića, posebno su se istakli Klint Kapela i Kevin Erter sa po 22 poena, dok su u redovima Indijane najefikasniji bili Badi Hild sa 26 poena i Tajris Haliburton sa 25 uz 13 skokova.

Oklahoma, za koju nastupa Aleksej Pokuševski, savladala je Portland rezultatom 134:131. Mlada nada naše košarke je za 41 minut na parketu postigao 11 poen, isto toliko asistencija, i 8 skokova.  Pokuševski umalo nije zabeležio tripl-dabl. Na terenu je proveo 41 minut i za to vreme imao je ucinak od 11 poena, 11 asistencija i osam poena.

Novi nastup zabeležio je i Nemanja Bjelica, ali on nije bio uspešan koliko i ostali naši košarkaši. Njegov Golden Stejt poražen je ubedljivo od Memfisa (123:95), a naš košarkaš je za nešto više od 18 minuta postigao pet poena uz jedan skok manje. Prve zvezde ekipe, Stef Kari i Klej Tompson nisu igrali zbog povrede.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter