Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 08:46
0

MVP PONOVO JURI REKORD Jokić 19. tripl-dablom doneo novu pobedu Denveru (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Šarlot Hornetse sa 113:109. Naš centar Nikola Jokić upisao je novi, 19. trip-dabl i bio najzapaženiji u pobedi svoje ekipe. Aktuelni MVP lige ostvario je 26 poena, cak 19 skokova i 11 asistencija.

Nagetsi su tako došli do veoma važne pobede u grčvitoj borbi za plej-of. Sada imaju učinak 45-31, i na šest utakmica do kraja sezone imaju dve pobede više od prvog pratioca, sedmoplasirane Minesote.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Svaka utakmica nam je važna. Tako je već 40 mečeva. Jako mi je drago što smo pobedili. Igrali smo dobro odbranu kada je trebalo, pogadali u pravim trenucima. Nisu nas služili slobodna bacanja, stavili su nas u ritam u kojem ne želimo da budemo, ali našli smo pozicije za šuteve, pogodili ih. Odbrana je na kraju presudila. Nisam se osećao kako treba večeras, ne znam zašto, ali sam bio fokusiran da uradim šta god treba da se dobije utakmica – rekao je Jokić.

Tokom davanja izjave trener Nagetsa Majk Maloun je upao u kadar i samo kratko rekao „MVP“.

Od Jokićevih saigrača najuspešniji su bili Gordon sa 21 poenom i 7 skokova i  Vil Barton sa 18 poena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter