Izvor: Tanjug
03.02.2021 u 08:37
0

VAŽNA UTAKMICA ZA PARTIZAN: Crno beli večeras u meču sezone protiv Lokomotive

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati igraju protiv Lokomotive u 4. kolu Top 16 faze Evrokupa, u hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu.

PROČITAJTE 

VUČIĆ DANAS NA SASTANKU SA ČEN BO: Predsednik Srbije primiće ambasadorku Kine u 10 sati

DRAGAN (15) NESTAO U PANČEVU: Ostavio oproštajno pismo, poslednji put viđen na Tamiškom keju

TAČI HTEO DA SE RAZOTKRIJU ZAŠTIĆENI SVEDOCI: Sud i tužilaštvo reagovali!

Parizan je u prošlom kolu izgubio u Krasnodaru, a pa oba tima pred susret u Beogradu imaju skor 1-2.

Trener Saša Filipovski nada se da će njegov tim odigrati do sada najbolji meč u sezoni.

– Svesni smo da je ovo vrlo važna utakmica u kojoj je lopta okrugla i sve je moguće. Lično želim da nam ova utakmica bude najbolja do sada. Prvo što je važna, a drugo zbog nas i našeg samopouzdanja. Da odigramo sa najvećim mogućnostima – rekao je Filipovski.

Košarkaš Ognjen Jaramaz izjavio je da ekipa zna šta je potrebno da uradi za prolaz u Top 8 Evrokupa.

– Znamo šta je ulog u ovoj utakmici i znamo šta moramo da uradimo ukoliko želimo da se plasiramo u Top 8. Neće biti lako, Lokomotiva je odlična ekipa, što su i pokazali u Krasnodaru. U odnosu na sastav od pre sedam dana, stigli su Dru Gordon i Vilijams-Gos, tako da će sutra biti još jači. Ipak, verujem da uz dobru, koncentrisanu igru možemo doći do pobede – rekao je Jaramaz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter