Izvor: kurir.rs
11.01.2024 u 21:10
0

KAKAV HAOS! ZVEZDA OSTALA BEZ 3 IGRAČA! Za sve kriv JEDAN ČOVEK!

Košarkaši Crvene zvezde i Milana igraju meč 21. kola Evrolige, a već u osmom minutu crveno-beli su za samo par sekundi ostali bez trojice igrača.

Za sve je bio koban Kajl Hajns. Prvo su se on i Luka Mitrovič sudarili glavama pod košem, i dok se igrač Milana odmah prodogao, Mitrović je morao da klupu.

(UŽIVO!) MILANO – ZVEZDA: Hajns poslao Mitrovića, Nedovića i Tobija van parketa! Crveno-beli vode, TEO MAGIJA!

U narednom napadu Nedović je „naleteo“ na korpuelnog košarkaša koji mu je „izbio vazduh“, pa je i bek crveno-belih morao van terena.

Samo par sekundi kasnije Hajns je na klupu poslao i Majka Tobija posle duela pod košem, kada ga je „zakačio“ te je košarkaš Zvezde koji je bio u skoku nezgodno pao na bok i sa bolnom grimasom se uputio ka klupi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter