Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
08.12.2023 u 13:22
0

ZVEZDI MALE ŠANSE PROTIV DUŠKA IVANOVIĆA: Baskonija je favorit

Košarkaši Crvene zvezde u petak uveče gostuju Baskoniji u utakmici 13. kola Evrolige.

Zvezda je u sredu poražena od Valensije i tako nastavila seriju poraza na gostovanjima u elitnom takmičenju. Crveno-beli imaju katastrofalnih 0- 6 na strani ove sezone i nikako da zabeleže trijumf na gostovanju.

Sledi gostovanju Baskoniji koja igra kao preporođena od kada je na klupu seo Duško Ivanović doskorašnji trener crveno-belih. Baskonija je upisala šest pobeda u Evroligi na sedam utakmica i nastavlja da gazi ka samom vrhu tabele.

NAPETO U CRVENOJ ZVEZDI: Trener osuo paljbu po košarkašima nakon poraza

Kladionice su izbacile kvote za ovaj meč, a prema istima španski klub je favorit. Na pobedu Baskonije kvota je 1,50, dok pobeda Zvezde plaća 2,70.

Procentualno gledano, šansa da domaćin slavi na ovom meču je 66,7%, dok je sa druge strane, verovatnoća na Zvezdu 33,3%.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter