Izvor: informer.rs
07.12.2023 u 12:12
0

NAPETO U CRVENOJ ZVEZDI: Trener osuo paljbu po košarkašima nakon poraza

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su poraženi od Valensije sa 85:81 u 12. kolu Evrolige, a prema pisanju srpskih izveštača iz Španije, trener Janis Sferopulos bio je veoma nezadovoljan nakon utakmice!

Grčki stručnjak je po završetku duela održao dugačak sastanak sa igračima u svlačionici, zbog čega su košarkaši kasno izašli iz dvorane i tek posle ponoći su izašli pred medije da daju izjave. Navijači na društvenim mrežama spekulišu da je poslovično mirni Solunac bio vrlo ljut na igrače, naročito zbog vrlo lošeg izdanja u prvom poluvremenu.

Zvezda je u prvom delu meča primila 56 poena, na kraju je i dobro prošla, pošto se vratila u meč, ali gorak ukus nakon gostovanja u Valensiji. Pre svega zbog lošeg voljnog momenta u defanzivi, kao i zbog činjenice da su košarkaši prodali mnogo lopti i u nekim momentima delovali neozbiljno i neorganizovano u napadu.

„BEZ OPRAVDANJA“: Teodosiću teško pao poraz od Valensije, OTKRIO ŠTA SVE FALI ZVEZDI DA POBEDI

Novinari su nakon meča pitali najiskusnijeg igrača Miloša Teodosića o čemu su pričali na sastanku, a nekadašnji reprezentativac nije bio raspoložen da priča na tu temu.

– Ako vam trener nije to rekao, neću ni ja sad. To ostaje među nama, u svlačionici – kaže Teodosić.

Sa druge strane, kapiten Branko Lazić bio je nešto opširniji, ali takođe nije dao jasan odgovor na pitanje o čemu su to košarkaši diskutovali sa Sferopulosom.

– Tačno je da je bio duži sastanak. Bili su svi nezadovoljni, ne samo trener. Posle ovakvog poraza i posle onakvog prvog poluvremena, takvi sastanci su normalni. Moramo da pokažemo reakciju – kaže kapiten Zvezde.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter