Izvor: NOVA.RS
25.02.2024 u 15:03
0

LEPA VEST ZA ORLOVE U GRUZIJI: Pešić dobio pojačanje, ovome su se nadali navijači Srbije

Košarkaši Srbije otputovali su u Gruziju gde će se u Tbilisiju sastati sa domaćom selekcijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025

Tim Svetislava Pešića je bio oslabljen u prvom meču tih kvalifikacija, protiv Finske u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Orlovi“ su u tom meču pobedili i bez Ognjena Dobrića na parketu, a nije bilo ni Alekse Uskokovića i Uroša Trifunovića.

Ovog puta je Dobrić otputovao sa ostalim reprezentativcima u Gruziju, što se vidi i na snimku koji je objavio Košarkaški savez Srbije.

Dobrić je imao problema s povredom za meč sa Finskom, a stvari su bolje pred okršaj sa Gruzijom, pa bi trebalo da bude na raspolaganju Pešiću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Košarkaški savez Srbije (@kssrbije)

Ni sada neće biti Uroša Trifunovića koji je istegao zadnju ložu. Srbija je, pored Finske i Gruzije, u kvalifikacionoj grupi još sa Danskom.

Gruzija je u prvom meču poražena od Danske, pa će protiv Srbije (ponedeljak, 18.00) imati motiv više da se izvuče iz potencijalno neugodne situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter