Izvor: Happy BSC
10.04.2024 u 10:46
0

LIGA ŠAMPIONA: Da li je Bajern oštećen za penal? Bizarna situacija koja je podelila navijače

Velika prašina digla se posle prvog meča četvrtfinala Lige šampiona u kome su na "Emirejtsu" Arsenal i Bajern iz Minhena odigrali 2:2.

Arsenal je bolje otvorio utakmicu, a ofanzivu je krunisao Bukajo Saka fenomenalnim golom u 12. minutu.

Bajern je zatim preokrenuo golovima Serža Gnabrija u 18. i Harija Kejna u 32. minutu, da bi prava drama stigla u drugom.

im iz Londona je izjednačio preko Leandra Torsara u 76. minutu, da bi se dve sporne situacije dogodile do kraja meča.

Prva je baš bizarna i zaista se retko viđa na fudbalskim mečevima. Naime, golman Arsenala David Raja je stavio loptu na ivicu peterca kako bi izveo gol aut.

Sudija je dao zvižduk za početak akcije, da bi štoper Arsenala Gabrijel uhvatio loptu rukom i vratio je na liniju peterca.

Igrači Bajerna su se odmah požalili, ali bezuspešno i meč je nastavljen bez prekida.

Veoma bitnu odluku doneo je sudija Niberg iz Švedske u poslednjim trenucima veoma uzbudljivog meča.

Bukajo Saka pao je u 95. minutu nakon što je pokušao da zaobiđe golmana Manuela Nojera. Kontakt jeste postojao, ali je utisak da je Saka namerno ispružio nogu i pao preko Nojera, pa sudija nije dosudio penal, već kraj utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter