Izvor: INFORMER
10.04.2024 u 09:20
1

Vlahović zaljubljen do ušiju! Devojci čestitao rođendan tačno u ponoć

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) tačno u ponoć čestitao je rođendan svojoj devojci Vanji Bogdanović, a prvi put joj je javno poručio da je voli.

Jedan od najpoželjnijih fudbalera sveta pored sebe ima pravu lepoticu, a iako je u prošlosti izbegavao da se u javnosti pojavljuje sa devojkama, jasno je da je Vanja posebna.

Početkom godine reprezentativac je prodrmao duštvene mreže objavom slike kako se grle, a onda je otišao korak dalje i javno joj poručio da je voli.

Au, šta ovo bi?! Dončić razneo Srbe, Nikola uništio Bogdana! (VIDEO)

Dušan je svoju lepšu polovinu upoznao još dok nije bio poznat, roditelji su im bliski kućni prijatelji. Pre pet godina si uplovili u vezu i brzo raskinuli ali je njihova ljubav opet planula kada se za Novu Godinu pojavila prva fotka ovog para. Vanja nije neki fan društvenih mreža i ne voli toliko da se eksponira javnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Vlahović zaljubljen do ušiju! Devojci čestitao rođendan tačno u ponoć”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter