Izvor: nova sport
10.04.2024 u 07:39
0

ZBOG OVOGA JE MVP: Jokić toliko dominantan, da mu niko ne može ni prići

Nikola Jokić ponovo je pokazao zbog čega je dvostruki MVP i prvi favorit da osvoji prestižni trofej i ove sezone. Srbin je dominirao kao nikad pre u pobedi Denvera nad Jutom 111:95, a već 13 poena imao je nakon prve deonice.

Meč je završio sa 28 poena i 13 skokova uz sedam asistencija, a Denver je prilično sigurno slavio na teškom gostovanju gde su se mučili prethodnih godina.

Pored Jokića sjajan je bio i Džamal Marej, koji je upisao 28 poena, uz dva skoka i četiri asistencije. Pratili su ih Majkl Porter Džunior sa 12 i Kristijan Braun sa 11 poena.

Kod Jute su se istakli Horton Taker sa 24 poena i Omar Jurtsevan sa 20 poena.

Sjajnom partijom Jokića u prvoj deonici meč je praktično bio rešen već tada. Denver je vodio sa 34:17 i bilo je jasno da se ekipa Majka Melouna ne šali.

Iako je Juta smanjila do poluvremena razliku na -12 poena, jedina drama došla je nakon treće deonice.

Tada je prednost Denvera bila jednocifrena, ali ponovo Denver ide na +10 kada su se Jokić i Marej „užarili“.

Na kraju su Nagetsi slavili i sada se nalaze na deobi prvog mesta Zapada sa Minesotom (55-24), a vodeću poziciju može da reši već naredni meč.

Tada će u „Bol areni“ igrati Denver i Minesota, te će pobednik ostati na prvom mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter