Izvor: novasport
24.04.2024 u 13:53
0

LIGA SUADI ARABIJE: Sergej tragičar u Ligi šampiona, Al-Hilal ne može bez Mitrovića

Al-Hilal nije uspeo da se plasira u finale azijske Lige šampiona uprkos pobedi u revanšu od 2:1 protiv ekipe Al-Aina, ali nije nadoknadivo poraz iz prvog meča od 4:1.

Ali, već u 12. minutu Al Ain je izjednačio pošto je Erik iskoristio asistenciju Nadera.

Napadao je domaćin, stvarao šanse i na kraju uspeo u 51. minutu da dođe do vođstva pogotkom Al Dasvaria. Iako se činilo da ima dovoljno vremena za totalni preokret, nisu uspeli da se domognu finala.

Sergej Milinković Savić je odigrao celu utakmicu i mogao je biti heroj da je realizovao dve izgledne šanse u 61. i 87. minutu.

Ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ušla u finale gde će igrati sa boljim iz duela Ulsan – Jokohama Marinos. Prvi duel pripao je Ulsanu 1:0.

Nije uspeo Al-Hilall da bez povređenog Mitrovića nadoknadi zaostatak i tako je ostao bez prilike da osvoji kontinentalnu itutlu.

Al Hilal je odlično otvorio meč i poveo već u četvrtom minutu pošto je Ruben Neveš bio siguran sa bele tačke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter