Izvor: ALo
09.12.2023 u 18:39
0

MI NISMO PRIJATELJI: Novak iskreniji nego ikad, progovorio o svom odnosu sa Federerom i Nadalom

Novak Đoković priznao u kakvom je odnosu sa najvećim rivalima.

Novak Đoković se u opširnom intervjuu sa Jonom Verrhajmom u emisiji „60 minuta“ dotakao o preostala dva člana „velike trojke“, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, te o odnosu koji privatno ima sa njima.

Odgovarajući na pitanje Verthajma o njegovom odnosu sa svoja dva najveća rivala kroz karijeru, Đoković je istakao da je oduvek gajio poštovanje za njih ali da je određena distanca uvek neophodna među takvim rivalima. Ipak, nije krio da bi voleo da se nekada ponovo okupe.

-Želeo bih da. Zaista bih voleo – kaže Đoković o prijateljskoj budućnosti sa Rodžerom i Rafom i dodaje:

– Lično, voleo bih. Mislim, znam da se očigledno (smeh) nismo tako dobro slagali tokom karijere van terena. A mi nismo prijatelji jer, znate, mi smo rivali i teško je kao takmičari da budemo veoma bliski i delimo i dajemo uvid u svoj život ili osećanja, znate, moglo bi biti upotrebljen protiv tebe za teniske rekorde i priliku daljih susreta na terenu – rekao je Novak koji ističe da uprkos svemu gaji veliko poštovanje prema Rafi i Rodžeru.

– Toliko godina smo delili pozornicu i mislim da je najveće poštovanje uvek tu, bar sa moje strane, prema njima. Dakle, da, nadam se da ćemo jednog dana, kada se zavese malo više spuste, moći da sednemo i porazgovaramo. Bilo bi, bilo bi neverovatno – rekao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter