Izvor: Blic/Sportal
28.01.2024 u 17:18
0

MILUTINOV USPEŠNO OPERISAN: Evo kolika pauza čeka srpskog košarkaša!

Nikola Milutinov, centar Olimpijakosa, uspešno je operisan nakon što je na velikom derbiju protiv Panatinaikosa doživeo tešku povredu.

Srpski košarkaš Nikola Milutinov doživeo je povredu tokom velikog derbija između Olimpijakosa i Panatinaikosa, zbog čega je morao da pre vremena napusti parket.

Milutinov se povredio na krajnje bizaran način, pošto je nagazio na nogu saigrača Kostasa Papanikolaua, koji mu je tokom povratka u odbranu na sredini terena potpuno neoprezno ušao u putanju.

TANJUG / JADRANKA ILIĆ

Kako prenosi Mateo Andreani, poznati košarkaški novinar, Milutinov je uspešno operisan i da ga čeka pauza od oko dva meseca.

To znači da će Milutinov propustiti gotovo sve mečeve u preostalom delu regularne faze Evrolige, ali i mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u februarskom prozoru, koji traje od 19. do 27. ovog meseca. Tada naše košarkaše čekaju dueli protiv Gruzije i Finske.

Podsetimo, Olimpijakos je odmah reagovao i u svoje redove doveo Mozesa Rajta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter