Izvor: Informer
26.09.2023 u 20:41
0

MORAO JE HITNO NA OPERACIJU: OGLASIO se IVANIŠEVIĆ nakon ZAHVATA

Sve je prošlo kako treba.

Jedan od ključnih ljudi na putu Novaka Đokovića ka „titulu“ najboljeg tenisera svih vremena svakako je i Goran Ivanišević. Trener prvog reketa sveta nakon 24. grend slem pehara osvojenog u Njujorku pre 20ak dana otišao je na operaciju kolena, a danas se oglasio iz bolnice.

Ivanišević je poslao poruku zahvalnosti timu doktora i celokupnoj zdravstvenoj ustanovi u kojoj je boravio pre i nakon opreacije. Dobra vest je da je sve prošlo u najboljem redu te da će se legendarni hrvatski teniser ubrzo pridružiti timu Novaka Đokovića u sklopu priprema za novu sezonu.

On je i tokom Ju-Es opena najavio da će morati na operaciju.

– Nije mi lakše, grend slem finale je grend slem finale, hočeš da igraš dobro, da dobiješ. Moglo je i ovde biti drugačije, ali sad sam se ušemio, čuješ ga, ne čuješ ga. Falio mi je ovaj Ju-Es open Open sa njim, sve sam kompletirao, mogu otkuz dati, imam sve sa njim! Ne gledam budućnost, moram na operaciju kolena posle ovoga i šta bude biće – rekao je Goran tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter