Izvor: BLIC
17.04.2024 u 20:23
0

NADAL ZAVRŠAVA KARIJERU: Mislim da je ovo bio moj poslednji meč ovde

Rafael Nadal, Jedan od najboljih tenisera ikada koji su se bavili ovim sportom, najavio je kraj karijere izjavom posle poraza u Barseloni od De Minora, a taj turnir je osvajao 12 puta.

Odlazim uveren da sam napravio korak napred, ali danas nije bio dan kada sam morao da budem dobro, nije bio dan da ostavim sve i umrem, već za nekoliko nedelja.

Da vidimo da li ću u Madridu moći malo više i još malo u Rimu, zatim u Parizu. U Barseloni to što sam mogao da igram je već bila odlična vest. Danas se nije radilo o pobedi, već o tome da izađem zdrav. I to se desilo. Još nije bilo vreme da se traži herojstvo. Nisam mogao sebi da dozvolim da igram više od dva sata.

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU Jedan od ključnih igača crveno-belih slomio šaku

 

Oprostio se od publike i turnira koji je osvajao 12 puta.

Ne govorim definitivno o konačnom oproštaju, uvek uvodim „skoro sigurno“ ili „mislim“. Život mi jasno pokazuje put. Mislim da je to bio moj poslednji meč u Barseloni. Igrao sam kao da mi je poslednja utakmica.

Zbogom Godo, mnogo sam uživao. Dvanaest puta bilo je nezamislivo. Mogu samo da vam kažem hvala. Napravio sam priču koja do sada nije bila napravljena, odlazim miran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter