Izvor: Kurir
20.02.2024 u 15:43
0

NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA: Isplivali neverovatni podaci o Đokoviću, novi rekordi za Novaka!

Andrej Rubljov, ruski teniser, smatra da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

-Đoković je najbolji teniser u istoriji. Osvojio je najviše Grend slemova i bio najviše nedelja na prvom mestu svetske liste. Novak je jedan od najtežih protivnika- rekao je Rubljov na konferencije za medije pred početak turnira u Dohi.

Rubljovu je velika želja da osvoji grend slem, nije bitno koji.

Tanjiu/AP Photo/Manu Fernandez

-Bilo koji. Nadam se da ću svaki osvojiti bar jednom- rekao je Rubljov i prokomentarisao činjenicu da su mlađi teniseri u naletu i već uveliko počeli da osvajaju titule na četiri najveća turnira:

MILANOVIĆ NIKAD DA NAUČI, UVEK DOBIJE PO NOSU: Predsedniku Hrvatske ubrzo stigao odgovor Viktora Jelenića!

-Mislim da njima odlično odgovara trenutak, jer velika trojka baš završava. Siner, Alkaras, Rune su supertalentovani. Meni je teže bilo da uđem u prvih 100, a sada je mladima mnogo lakše. Smena je generacija. Jednostavno, kada sam ja počinjao na Turu, Novak, Rafa, Rodžer, pa i Endi, još su sve osvajali. Sada je drugačije, u tome je razlika- objasnio je Rus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter