Izvor: Kurir
20.02.2024 u 15:52
0

„NOLE JE NOLE“: Siner izneo niz hvalospeva na račun Đokovića, pa mu uputio jasnu poruku!

Janik Siner je definitivno budućnost svetskog tenisa, a momak koji je rođen 2001. godine osvojio je prvi Gren slem ove sezone i uhvatio lep zalet.

Mladi Italijan nije „poleteo“ nakon uspeha u Australiji, svestan je da tek mora da „zapne“, a u jednom opširnom intervjuu govorio je o svojim kolegama.

-To je velika reč, još imam mnogo posla, sada me i protivnici bolje znaju, moje slabosti. Rekao bih da sam jedan od najboljih. Zverev i Medvedev igraju jako dobro, Karlos je već osvojio dva slema, a dve godine je mlađi. I tu je Nole – Nole je Nole- kazao je Siner.

Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Novak Đoković je u polufinalu Australijan opena izgubio upravo od Sinera.

NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA: Isplivali neverovatni podaci o Đokoviću, novi rekordi za Novaka!

-Nisam ni o čemu razmišljao. Osećaj je bio veoma lep, naravno, ali nisam previše razmišljao – u tim trenucima svakako još nisam mogao da budem svestan šta se dogodilo. Pogledao sam neke filmove i zaspao- smatrao je Siner u intervjuu za italijanske medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter