Izvor: Informer
14.10.2023 u 10:52
0

NEDOVIĆ PUN SRDŽBE! SUDIJE su dozvolile tuču, to je RAZLOG OVAKVOG REZULTATA

As Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da je više faktora uticalo na poraz od Žalgirisa u drugom kolu Evrolige (79:74).

Zvezda je imala pobedu u svojim rukama, vodila je sa 63:54 i od tog momenta je domaćin napravio seriju 13:0 za veliki preokret i na kraju trijumf.  Nedović kaže da nije sve bilo do igrača Zvezde.

 Ovo je možda i najzahtevnija utakmica u sezoni. Žalgiris je čvrsta ekipa i ne odustaju nikada. Bukvalno do poslednjeg minuta. Mnogo mi je krivo što smo izgubili. Mislim da smo odgovorili na njihovu čvrstinu i agresivnost, kontrolisali manje-više utakmicu 35 minuta i onda opet tih zadnjih pet minut. Nije tu sve bilo do nas, ulazili su im neki šutevi iz pada, pa onda lopta odskače po obruču… Pravili smo i mi naše greške, ali nisam video da se neko nije borio iz naše ekipe. Ostaje žal, teško je igrati ovde, ali idemo dalje – rekao je posle meča Nemanja Nedović.

Kaže da je Zvezda trebalo ranije da prelomi utakmicu, takođe, uticao je i sudijski kriterijum.

– Kombinacija svega, kada treba da prelomimo utakmicu i odradimo sve što je do nas, onda se dogode ti njihovi šutevi koje sam spomenuo. Onda čovek šutne iz pada i da koš, a oni dobijaju samopouzdanje. Sudijski kriterijum se promeni, oni dozvole u zadnjoj četvrtini tuču koja se ne vidi golim okom, ali to je stvarno mnogo teško igrati. Baš je naporno, njihova tri ili četiri igrača se stalno zaleću na skok u napadu, uvek traže tu igru leđima za Ulanovasa. Za nas niže igrače, to je jako iscrpno. Borili smo se i dali sve od sebe, ali jednostavno ponekad moraš da priznaš da su zaslužili.

Naredne nedelje je na programu duplo kolo Evrolige, a Zvezda dočekuje Monako u sredu (18. oktobar), dok dva dana kasnije gostuje Virtusu u Bolonji (20. oktobar).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter