Izvor: b92
14.10.2023 u 11:32
0

BIĆE REZANJA PLATE ZA NAŠEG ASA!?! VLAHOVIĆ pred NOVIM UGOVOROM sa JUVENTUSOM

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se blizu potpisivanja novog ugovora sa Juventusom, prense italijanski mediji.

Malo je razloga za radost u Torinu sa novostima o Polu Pogbi i Nikolu Fađoliju, a ono malo dobrih vesti je uglavnom u vezi sa reprezentativcem Srbije.

Vlahović i dalje nije u potpunosti spreman, pa ga zato nema na spisku Dragana Stojkovića za mečeve protiv Mađarske i Crne Gore, ali se tokom četvrtka vratio treninzima pred derbi protiv Milana.

To je jedna pozitivna vest za navijače „Stare dame“, ali tu je i druga. Vlahović je jako blizu potpisivanju novog ugovora sa Juventusom.

Kako piše „Gazeta Delo Sport“ na „Alijanc“ stadionu su smislili plan da nekadašnjem centarforu Fiorentine i Partizana smanje platu. Ne nužno, sve zavisi u odnosu na nastupe Vlahovića.

Napadač Juventusa trenutno zarađuje sedam miliona neto po sezoni, pa bi čelnici kluba Kristijano Đuntoli i Đovani Mana da mu smanje glavnicu i tako onemoguće da stigne i do čitavih 12,5 miliona koji Vlahoviću sleduju posle višegodišnjeg rasta.

Oni bi mu to kompenzovali kroz bonuse, tako da bi naposletku sve zavisilo od nastupa, ali i dostupnosti Vlahovića treneru Maksu Alegriju.

Vlahović je navodno rekao svom agentu Darku Ristiću da se dogovori sa klubom oko produžetka saradnje, a reč je o najmanje jednogodišnjem, ako ne i dvogodišnjem.

Trenutno se priča samo o 2027. godini, a Mana i Đuntoli će ponudu predstaviti u predstojećim nedeljama.

Vlahović je ove sezone na šest utakmica u Seriji A postigao četiri gola, dok su ga problemi sa pubalgijom sprečili da zaigra u Ligi šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter