Izvor: MOZZART
09.04.2024 u 14:16
0

PARTIZAN SPREMA NOVI UGOVOR ZA DULJAJA: Trener crno-belih zimus tražio da se potpisivanje odloži

Kako se završila prošla sezona, ova tekuća je za Partizan – fenomenalna. Malo ko je mogao tamo u julu da pomisli da će crno-beli u većem delu šampionata biti lideri Mozzart Bet Superlige, da će biti jesenji prvaci, pa i da će pred kraj osnovnog dela biti i dalje u trci za titulu. Da će imati pobedu i remi u dva večita derbija. Jedina mrlja ostaje brza i vrlo bolna eliminacija iz Evrope.

Ali u Humskoj 1 veruju da će i na tom planu biti mnogo bolje predstojećeg leta, pa je zbog toga uprava kluba pripremila novi ugovor za Igora Duljaja

Važeći ugovor šefu struke Parnog valjka ističe na leto, ali neće biti problema oko toga da se potpiše novi. Rukovodstvo je Duljaju još zimus nudilo da se saradnja produži, međutim, on je tada insistirao da se to odloži za kraj sezone i molba mu je uslišena.

Sada bi trebalo čudo da se dogodi, pa da Igor Duljaj ne stavi paraf na još koju godinu saradnje sa Partizanom, klubom u kojem je „prohodao“ kao igrač, a evo i sada kao samostalni trener.

Ipak, za klupsko rukovodstvo nije bilo dileme da Igoru Duljaju treba ponuditi novi ugovor, pogotovo što ima ulogu „devojke za sve“, jer vodi utakmice, treninge, pregovara sa igračima kada želi da ih dovede u klub, dočekuje ih na aerodromu, vozi po gradu da upoznaju Beograd… Sve ono što u nekom „normalnom“ klubu rade trojica-četvorica ljudi, Duljaj je preuzeo na sebe.

A, kako stvari stoje na današnji dan, vrlo blizu je da ispuni cilj i obezbedi Partizanu, kako kaže, evropsku kartu za dugu jesen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter