Izvor: Informer
14.10.2023 u 11:57
0

NAKON POTOPA „ORLIĆE“ POTOPIO DŽAJIĆ: BRUKA, kao da smo SAN MARINO!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić nema milosti, kaže da su se “orlići” obrukali porazom od Engleske rezultatom 9:1.

„Gordi Albion“ je slavio u kvalifikacijama za EURO i tako naneo najteži poraz Srbiji u istoriji. Izabranici Dušana Đorđevića poveli su golom Vladimira Lučića u 27. minutu, a onda je usledio potop, pošto su od 38. minuta pa do kraja meča primili devet golova. Do poluvremena je bilo 3:1 za „Gordi Albion“, a drugo poluvreme je domaćin dobio sa 6:0!

– Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova. Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino – rekao je Džajić za „Sportski žurnal“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter