Izvor: Kurir
29.11.2023 u 11:35
0

NEVEROVATNA SCENA NA STADIONU U KRAGUJEVCU: Pogledajte snimak koji je obišao svet, svi se pitaju kako je ovo moguće (VIDEO)

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog su kao domaćini doživeli težak poraz od Novog Pazara.

Utakmica 16. kola Super lige odigrana je u nedelju, 26. novembra, a nekoliko dana kasnije prizor koji je viđen na TV prenosu postao je viralan na društvenoj mreži „X“.

Snimak je završio na popularnoj stranici „Fudbal bez konteksta“ koja ima blizu četiri miliona „pratilaca“ i pregledan je blizu 600.000 puta za 12 sati.

Delovi Srbije se uveliko bele od snega koji je vejao i u Kragujevcu i to tokom drugog poluvremena utakmica.

Teren i tribine su bile potpuno bele, a mnogi su se zapitali kako fudbal može da se igra u takvim uslovima.

– Zamisli gubiš 4:0 po ovome – komentar je koji se pojavio i koji verovatno opisuje patnju domaćih fudbalera.

Podsetimo, utakmica Javor – Voždovac je odigrana u ponedeljak u Ivanjici, dan nakon što je odložena zbog snežnih padavina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter