Izvor: Novosti
29.11.2023 u 10:34
0

SELEKTOR BI ZNAO KAKO SE ZOVEM: Nesuđeni reprezentativac Srbije potkačio Piksija

Fudbaler Jang bojsa Filip Ugrinić otkrio je nakon meča protiv Crvene zvezde zbog čega se opredelio za reprezentaciju Švajcarske pre negoli za Srbiju.

Ugrinić je u napadu ekipe iz Berna odigrao svih 90 minuta sinoćne utakmice koja je pripala njegovom timu sa 2:0. Lako je moglo da bude drugačije, jer je Crvena zvezda stvorila dve izuzetne šanse u prvih pet minuta, nakon čega je Jang bojs to kaznio.

Svoje utiske nakon meča izneo nam je novopečeni reprezentativac Švajcarske.

„Lep je osećaj. Važna utakmica, malo mi je žao što nismo prošli i jedni i drugi. Moram da kažem da su navijači Crvene zvezde sjajnu atmosferu pravili. Želim im sve najbolje za budućnost“, počeo je Ugrinić za „Sportske“.

S obzirom na to da je srpskog porekla, bilo mu je teško što igra protiv Crvene zvezde, ali je znao momentalno nakon žreba da će to biti trka udvoje za plasman u Ligu Evrope.

„Jeste teško, ali kad pogledaš grupu vidiš da je od početka bilo da ćemo ili mi ili Crvena zvezda proći u Ligu Evrope“.

Ugrinić je nedavno bio u centru pažnje zbog odluke da izabere reprezentaciju Švajcarske pre negoli Srbiju. Otkrio nam je razloge zbog kojih je to bilo tako.

„Pa, na kraju, malo su pričali ljudi iz Švajcarske sa mnom. Nije istina da je Srbija bila nekoliko meseci u kontaktu sa mnom, već su se javili dve nedelje pre nego što je trebalo da se objavi spisak. Neću ništa da kažem, nije bilo ništa protiv Srbije, nego za Švajcarsku sam se odlučio… Vidite sami, da su oni bili u kontaktu sa mnom, selektor bi znao kako se ja zovem“, završio je Ugrinić za „Sportske“.net.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter