Izvor: Novosti
24.11.2023 u 12:43
1

NIJE ON SA OVOG SVETA! Čak je i Boris Beker šokiran onim što radi Novak Đoković

NEKADAŠNjI trener Novaka Đokovića, Boris Beker govorio je za nemački "Eurosport", a najbolji teniser sveta bio je jedna od tema njegovog gostovanja u podkastu 'Das Gelbe vom Ball’.

Nemački stručnjak, koji sada radi kao trener Holgera Runea imao je dosta reči hvale o najboljem teniseru u istoriji „belog sporta“.

– Za mene, on je kralj lavova! Ono što je Novak uradio u svojoj karijeri dugoj 17 godina je neverovatno, a najbolji tenis igra u 36. godini. Osvojio je tri grend slem turnira ove godine. Stigao do finala Vimbldona – bio je tako blizu kalendarskog grend slema i to sve u 36. godini. Nije on sa ovog sveta.

HOĆE LI GA OSTAVITI NA MIRU? Po Đokoviću udarili i ALBANCI SA KOSOVA, takođe sa napadima ne prestaje ni crnogosrki političar

Dva i po sata igrao je u Parizu u četvrtak, tri sata protiv Holgera Runea u petak, potom tri sata protiv Andreja Rubljova – normalna osoba bi se umorila, a Novak postaje bolji i potom pobedi jakog Grigora Dimitrova u finalu. Zatim sve to ponovi na Završnom mastersu, rekao je teniski ekspert „Eurosporta“.

Poredio je Beker Đokovića sa vrhunskim sportistima u drugim sportovima.

– Možda treba uopšteno da gledamo. Nije samo najbolji teniser u momentu, već najbolji sportista. Želim da ga poredim sa Lionelom Mesijem, Lebronom Džejmsom i Tomom Brejdijem – za mene, to je kategorija u kojoj se Novak Đoković nalazi. Svi oni dominirali su u poznim tridesetima, Đoković radi isto. Nadam se da će nastaviti još dugo vremena, zato što ništa bolje ne može da se desi mladim igračima nego da se takmiče na istom nivou sa najuspešnijim igračem svih vremena. To je najbolja lekcija u tenisu, rekao je Boris Beker.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE ON SA OVOG SVETA! Čak je i Boris Beker šokiran onim što radi Novak Đoković”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter