Izvor: Kurir.rs
22.04.2023 u 11:42
0

JOKIĆ NAKON UTAKMICE SA MINESOTOM: „Nismo želeli da im damo novi život, već da prvi zadamo udarac“

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je nakon utakmice sa Minesotom da je plan njegove ekipe bio da agresivnom igrom preuzmu kontrolu nad utakmicom.

NIKOLA JOKIĆ: Porter prelomio meč, sad očekujemo agresivne Vulvse

Košarkaši Denvera savladali su Minesotu sa 120:111, a Jokić je u ovom susretu zabeležio novi tripl dabl učinak sa 20 poena, 11 skokova i 12 asistencija. „Bilo nam je potrebno da pobedimo.

„Nismo želeli da im damo novi život, ako to ima smisla. Želeli smo da mi budemo ti koji su agresivni, da prvi zadamo udarac i da oni moraju da reaguju na nas. To nam je bio plan“, istakao je Jokić.

Dodaje da posao još uvek nije završen. „Da budem iskren, mnogo ih poštujemo jer znamo da su opasan tim. Nismo želeli da im dozvolimo da igraju slobodno. Moramo da imamo isti pristup kao danas. Oni će biti agresivni, a mi moramo da budemo još agresivniji kako bismo kontrolisali utakmicu. Znamo šta moramo da radimo, mi nismo pod pritiskom“, zaključio je Jokić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter