Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
26.01.2024 u 03:41
0

JOKIĆ VLADA NBA LIGOM! Zvanično su poznati starteri na čuvenom Ol-star meču (FOTO)

Vreme je za 73. zvaničnu Ol-star utakmicu. Američki mediji, a onda i zvaničan sajt NBA, su tokom noći između četvrtka i petka objavili startne petorke za predstojeći Ol-star duel, koji će biti održan u Indijanapolisu. Zanimljivo, Nikola Jokić je po dva od tri parametra razbio rekordera Lebrona Džejmsa kojem će ovo biti 20. Ol star meč.

Nikola Jokić je razbio Lebrona Džejmsa. E, sada, ovo moramo da objasnimo pred ovogodišnji Ol-star meč. Iako je Lebron kapiten Zapada i apsolutni rekorder jer će 20. put biti deo NBA spektakla, moramo da ipak izdvojimo da je naš košarkaš ipak pomerio granicu.

Jokić je dobio 197 glasova košarkaša, dok je Džejms osvojio 144. U tom segmentu je Džoker apsolutni pobednik. Ne treba zaboraviti ni da su mediji jedni od onih koji su imaju pravo glasa, a Srbin je dobio 99 glasova, dok je čak 40 manje pripalo slavnom Amerikancu.

DIVNE SCENE: Bogdanović pored terena uočio legendu srpske košarke (VIDEO)

Onaj najveći parametar su glasovi navijača, a tu je Lebron bio bolji – 5.098.872 glasa, dok je Jokiću pripalo 4.504.466 glasova.

Pored Jokića, kojem će ovo biti šest o učešće na Ol-staru, Luka Dončić će biti učesnik peti put. Durant je jedini uz Džejmsa koji u obe ekipa ima dvocifren broj nastupa na ovom spektakl, jer će mu ovo biti 14. put na Ol-staru.

Podsetimo, startere su birali navijači, aktuelni NBA košarkaši i mediji. Navijači su dali 50 odsto glasova, dok su igrači i mediji imali po 25 odsto. Imena rezervista će biti objavljena 1. februara, a njih će birati 30 trenera iz NBA lige.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter