Izvor: DIREKTNO.RS
09.04.2024 u 18:12
0

NOVAK OČISTIO SEBI PUT: Bez muke do 3. kola Monte Karla!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković bez problema se plasirao u treće kolo mastersa u Monte Karlu, pošto je savladao Rusa Romana Safijulina sa 6:1, 6:2.

Sam rezultat govori kako se razvijao meč, a Nole je na kraju do pobede došao za samo 71 minut.

Đoković je kao furija ušao u duel protiv 41. tenisera na ATP listi, pa je već u prvom gemu oduzeo servis rivalu. I to nije bio kraj, budući da je posle potvrde brejka, usledio još jedan, pa je srpski teniser za tili čas otišao na 4:0.

Mogao je i u petom gemu da ponovo oduzme servis rivalu, budući da je tri brejk lopte propustio, pa je Rus uspeo da produži malo set. Ali, samo malo, budući da je Nole bio siguran na svoj servis, a onda i sa nulom napravio još jedan brejk za 6:1 u prvom setu posle samo 34 minuta.

Drugi set je nešto drugačije počeo, pošto je Novak osvojio početni gem, ali je to uradio i Safijulin – spasavši dve brejk lopte, te je došao do 1:1.

No, nije to poremetilo Novakove planove, te je već u narednom servis gemu rivala iskoristio četvrtu brejk loptu u drugom delu igre, a kako je brejk kasnije i potvrdio – došao je do lakih 4:1.

Novi brejk se nekako „crtao“ i u šestom gemu, bio je Rus tada praktično na konopcima, Đoković je imao četiri šanse za novo oduzimanje servisa, no Safijulin se izvukao i uspeo je da smanji na 4:2.

NOVAK KAO BRZI VOZ – EKSPRESNO KRENUO PO TITULU U MONTE KARLU: Đoković samleo Safiulina i plasirao se u treće kolo

 

Ali, samo je sprečio neizbežno, pošto je Nole rutinski priveo i drugi set kraju, pa je na trijumfovao sa 6:1, 6:2.

Na taj način se furiozno plasirao u treće kolo mastersa u Monte Karlu, gde ga čeka pobednik meča Fis – Muzeti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter