Izvor: DIREKTNO,RS
09.04.2024 u 18:19
0

KECMANOVIĆ RASTURIO BERTINIJA: Plasirao se u drugo kolo mastersa u Monte Karlu

Naš teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Monte Karlu, pobedom nad Mateom Beretinijem sa 6:3, 6:1.

Mnogo bolje je Kecmanović ušao u meč, što je potvrdio brejkom već u trećem gemu. Uspeo je Beretini da mu uzvrati već u sledećem, ali je Srbin odmah ponovo došao do novog brejka, da bi potom u devetom gemu, potvrdio brejk, i došao do vođstva, osvojivši prvi set sa 6:3.

U drugom je viđena furiozna igra srpskog tenisera i nešto što stvarno dugo nismo gledali. Superiorno je delovao u odnosu na Beretinija, koji je s vremena, na vreme uspevao da pogodi poneki ritern, ili njemu prepoznatljiv udarac, ali bi Miša to ubrzo neutralisao.

Imao je Kecmanović 5:0 u drugom setu, međutim uspeo je Beretini da se koliko, toliko trgne, i bar se spasi „krompira“, osvojivši taj jedan gem.

NOVAK KAO BRZI VOZ – EKSPRESNO KRENUO PO TITULU U MONTE KARLU: Đoković samleo Safiulina i plasirao se u treće kolo

 

Ipak, to je bilo jedino što je Beretini uspeo da uradi u nastavku, a Kecmanović je došao do lake pobede.

U drugom kolu, Kecmanović će igrati protiv Grigora Dimitrova, koji je prethodno savladao Valentina Vašeroa u dva seta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter