Izvor: SPORT
05.03.2024 u 09:42
0

ŽREB ZA NOVAKA SJAJAN ZA OSTALE SRBE BAŠ I NE: Evo ko ih čeka u Indijan Velsu, jedan je sa Đokovićeve strane

Žreb za Indijan Vels održan je u noći između ponedeljka i utorka, a Srbija će imati tri predstavnika u muškoj konkurenciji.

Đoković je u prvom kolu slobodan, dok Miomira Kecmanovića i Dušana Lajovića čeka veoma trežak posao. Kecmanović je sa Novakove strane žreba, a u prvom kolu igraće protiv Italijana Lorenca Sonega.

ĐOKOVIĆ U POLUFINALU PROTIV MEDVEDEVA: Evo kada kreće Nadal

Već u drugoj rundi, Kecmanović bi mogao da se sastane sa Kameronom Norijem, inače 28. nosiocem u Indijan Velsu. Kecmanović već neko vreme ne može da pronađe pravu formu, pa je zbog toga pao na 47. mesto na svetu.

Sa druge strane žreba, gde su Janik Siner i Karlos Alkaraz, nalazi se i Lajović, koji će u prvom kolu odmeriti snage sa Emilom Rusuvuorijem iz Finske.

Dobro je poznato da je Lajoviću omiljena podloga šljaka, a uloga favorita u ovom meču možda čak pripada Fincu, koji je umalo izbacio Danila Medvedeva sa Australijan opena.

Ukoliko Lajović ipak preskoči prvu prepreku, u drugom kolu ga čeka Frensis Tijafo, koji je 18. nosilac, ali već dugo nije u dobroj formi.

Hamad Međedović nije uspeo da se dokopa glavnog žreba Indijan Vels, pošto je ispao u kvalifikacijama.

Turnir u Kaliforniji na programu je od 6. do 17. marta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter