Izvor: HAPPY BSC/New York Post
04.03.2024 u 14:41
0

STRAVIČNO! POLICAJAC JE MORAO DA PUCA: Sin je pod uticajem narkotika GUŠIO SVOJU MAJKU, pogođen je jednim metkom u glavu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Video snimak koji je objavila njujorška policija prikazuje trenutak kada policajac ubija mladića jednim hicem, dok osumnjičeni guši svoju majku u gušenju i viče da ima.

Užasna tragedija se desila u jednom stanu u Bronksu prošlog decembra, neposredno pred Božić. Na snimku se vidi kako policajac Aleks Morgese ispaljuje jedan hitac u osumnjičenog Majkla Dotela, pogodivši ga u glavu, samo nekoliko centimetara od lica žrtve tokom napetog sukoba 23. decembra.

30-godišnji osumnjičeni pao je na zemlju i kasnije je proglašen mrtvim u bolnici St. Varnabas.

Policiju je prvobitno pozvao sam Dotel, koji je tada možda bio pod destvom droga. On se ponašao se nasilno i bio je naoružan nožem. Policija je u petak saopštila da je Dotel gušio majku desnom rukom koju je držao oko njenog vrata,

Kako je žrtva gubila svest, policija je otvorila vatru, saopštile su vlasti u petak.

„Uradi to, ona će to dobiti“, vikao je Dotel na Morgesea i njegovog partnera, dok je držao majku ispred sebe kao štit.

„Upucajte me, upucajte me“, vrištao je u dnevnoj sobi u stanu dok je nastavljao da izaziva policajce. Oni su od njega tražili da baci nož.

Kada je policija stigla do stana, mlađa žena je istrčala sa vidljivim ranama na licu, saopštila je policija. tokom ovog incidenta povređene su dve osobe.

Policija je prvobitno saopštila da je nekoliko sati nakon pucnjave Dotel pretio majci nožem.  Vlasti su tada objavile fotografiju velikog noža pronađenog na licu mesta.

Šef patrole Džon Čel je na konferenciji za novinare tada pohvalio dvojicu policajaca za njihovu smirenost, dodajući da su svojim postupcima spasili živote članova porodice.

Muž žrtve ponovio je to mišljenje, rekavši da policija nije imala izbora nego da puca u Dotela.

„Stajao sam pored policajca. On mu je tri puta rekao da (spusti) nož, ali mu je Dotel rekao je: ‘Ili me ubij ili ću ja ubiti nju’”,

Pomoćnik komesara njujorške policije za javne informacije Karlos Nieves rekao je u petak u video zapisima da je interna istraga o pucnjavi u toku.

Kancelarija državnog tužioca Njujorka saopštila je nekoliko dana nakon pucnjave da takođe istražuje incident.

Dotel je imao istoriju mentalne bolesti i tri otvorena krivična postupka protiv njega u vreme pucnjave, ranije su rekli policijski izvori.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter