Izvor: Alo.rs
31.10.2023 u 21:27
0

NOVAK OTVORIO DUŠU, PRIZNAO DA MU NIJE SVEJEDNO: „Neće biti lako videti Bekera u tuđem boksu“

Novak Đoković je ubeđen da će saradnja Borisa Bekera i Holgera Runea biti uspešna.

Najboljeg tenisera sveta su nedavno u Parizu pitali i šta misli o tome kako će izgledati to da Boris sedi u protivničkom boksu.

-Zaista sam srećan što vidim Borisa opet u poslu trenera. Svakako da mi neće biti tako ugodno da ga vidim u protivničkom boksu ako se budem sastao sa Holgerom, jer se tako nešto još nije dogodilo. Svakako da to neće biti sjajan osećaj – priznao je Novak.

Boris je sa Novakom radio od kraja 2013. do 2016. godine i zajedno su imali mnogo uspeha. 

ĐOKOVIĆ SAZNAO PROTIVNIKA: Novak kreće u pohod ka tituli u Parizu, poznato i protiv koga

-Mislim da je jako dobro to što je Rune pozvao Bekera. Boris je legenda našeg sporta, neko ko jako dobro razume igru sa aspekta trenera i igrača. Tako dugo je u celoj priči, igrao je sa igračima raznih generacija. Neverovatno inteligentan, pun samopouzdanja, smiren. Čuven je po svojoj mentalnoj snazi i sposobnosti da igra najbolje pod velikim pritiskom. Zato je to za Holgera dobar potez, on je već igrač koji se ustalio u Top 10. Ipak, jedna je stvar ući u Top 10, a druga otići na nivo više i početi da osvajate slemove i biti na vrhu. On sad uči o svemu tome – dodao je Novak.

Takođe, Novak je nedavno imao prilike da naiđe na Bekera i Runea, video ih je kako igraju šah.

Beker se na ove Novakove reči osvrnuo na svom Instagramu, uz kratku poruku, „Hvala, brate“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter