Izvor: AGENCIJE
12.03.2024 u 16:03
3

NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ JEDVA JE DOČEKAO: „Ne bi trebalo da bude prvi na svetu“

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pretrpeo je šokantan poraz od Italijana Luke Nardija (6:4, 3:6, 6:3) u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu. Tim povodom, odmah se oglasio u Ben Rotenberg, poznat kao najveći kritičar srpskog tenisera.

Osvrnuo se na to da je Novak, po godinama, na zalasku karijere

DULJAJ O VALJANJU IGRAČA: Znate da je u pitanju bio derbi večitih i da je sve legitimno

„Ne znam šta Đokovića čeka u budućnosti, ali ako se nastave ovakvi rezultati shvatićemo koliko je ludo to što je on ovako dobar u svojim godinama. On ima skoro 37 godina! U tim godinama igrač ne bi trebalo da bude svetski broj jedan, ni da osvaja grend slemove“, napisao je Ben Rotenberg.

Đokoviću je ovo drugi put u karijeri da je izgubio od „srećnog gubitnika.“ Prethodno ga je porazio Lorenco Sonego na turniru u Beču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ JEDVA JE DOČEKAO: „Ne bi trebalo da bude prvi na svetu“”

  1. Nedaj se Djole kralju. Ti si najbolji na svjetu. Skupi snagu kao sto si to uvjek umeo i pokazi tvojim neprijateljima da si najbolji. Neka ti je dragi Bog na pomoci Djole.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter