Izvor: nova sport
12.03.2024 u 17:04
0

JARIĆ ZNA ZBOG ČEGA ŽIVI: Evo šta danas radi i čime se bavi slavni srspki košarkaš

Marko Jarić je potpuno nestao iz fokusa srpske javnosti, a onda se pojavila jedna fotografija iz Los Anđelesa koja ga je vratila u žižu interesovanja.

Bivši reprezentativac je odlučio da se pojavio na meču Denver Nagetsa i Lejkersa u Los Anđelesu, a taj susret je gledao u društvu Vlada Divca, Nikole Đurička i Novaka Đokovića.

NOVAKOVA NAJVEĆI MRZITELJ JEDVA JE DOČEKAO: „Ne bi trebalo da bude prvi na svetu“

Od tada se govorio o košarkašu koji je sa Jugoslavijom početkom 21. veka osvojio dve zlatne medalje, a nije prošlo dugo pojavila se još jedna njegova fotografija.

Ovog puta kako na ulici igra šah. Da, dobro ste pročitali. Seo je na stolicu i odmerio se sa još jednim igračem u ovoj igri.

Ta slika se ubrzo proširila društvenim mrežama, a Jarić izgleda isto kao u toku igračkih dana. Gotovo da se nije nimalo promenio, a to se videlo i prilikom meča koji su „orlovi“ igrali u SAD početkom prošle godine.

Iako većina bivših sportista na kraju karijere odluči da ostane blizu svoje profesije, prema pisanju medija, takav slučaj nije i sa našim košarkašem Markom Jarićem. Naime, Jarićeva interesovanja su sudeći po onome čime se bavi daleko od sporta.

Član je izvršnog odbora grupe „Orchid“ već četiri godine, izvršni je direktor firme za nekretnine „Gramercy Real Estate“, partner je marketinškog sajta „Younghollywood“ i suvlasnik italijanske firme „Macchia J“.

Tako kao član izvršnog odbora grupe „Orchid“ mora da se razume u proizvodnju hrane, jer se ova firma time bavi i to u Njujorku. U okviru firme „Gramercy Real Estate“ bavi se izgradnjom nekretnina i investicijama.

Sajt Younghollywood.com je možda najbliži onome čime se bavi Jarićeva supruga Adrijana Lima. Radi o digitalnom multimedijalnom brendu koji pravi i distribuira program o poznatim ličnostima, a s obzirom na to da su i vlasnici nekih sajtova posvećenih zabavi, Marko je direktno uključen i u fabrikovanje vesti iz sfere šou-biznisa.

Jarić je i suvlasnik italijanskog brenda „Macchia J“ koji pravi kežual garderobu prepoznatljivog „Made in Italy“ kvaliteta i dizajna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter