Izvor: kurir
16.04.2024 u 15:54
0

„OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE“ Definitvno nije lako navijati za Partizan – pogledajte kako je navijač sam sebi merio puls na stadionu

U derbiju 30. kola fudbaleri Čukaričkog su na svom terenu savladali Partizan rezultatom 3:2 (1:0).

Golove za domaći tim su postigli Vinisijus u 28., Ivanović u 51. i Nikčević u 90+3. minutu, dok su strelci za Partizan bili Severina u 90. i Baždar u 90+2. minutu.

Na Banovom brdu gledali smo zaista spektakularnu utakmicu, a fudbaleri Partizana ponovo su svojim navijačima „pojeli“ ogromnu količinu živaca.

CILJ JE F4 I OSVAJANJE EVROLIGE! NISMO SE PALILI NA F8! KO MOŽE BOLJE, NEKA DOĐE!“ : Ko je kriv za Zvezdinu rolerkoster sezonu?

 

Bilo je napeto do samog kraja, u sudijskoj nadoknadi mreže su se tresle tri puta, a koliko je bilo stresno navijačima gostujućeg tima najbolje pokazuje jedan snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, jedan navijač uhvaćen je kako sam sebi meri puls, držao je ruku na vratu dok je gledao u „pametni“ sat a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter